OSIJEK IZGUBIO OZBILJAN NOVAC: Evo za koliko je prodan Damjan Bohar!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek potvrdio je odlazak slovenskog nogometaša, Damjana Bohara. Slovenac se vraća u Poljsku, točnije u Zaglebie.

U bijelo-plavom dresu je u proteklom periodu upisao 62 nastupa u kojima je zabio 11 golova. Slovensko krilo je u Osijek stiglo za 850.000 eura na inzistiranje Nenada Bjelice, a nakon dvije godine se vraća svoj prijašnji klub Zaglebio Lubin, za nešto manje od 250 tisuća eura prema ‘Transfermarktu’.

“Postignut je dogovor o njegovom transferu u redove poljskog prvoligaša Zaglebie Lubin iz kojega je povremeni slovenski reprezentativac prije nešto manje od dvije godine stigao među Bijelo-plave. Bohar je kod nas sporazumno raskinuo ugovor i najmanje dvije sezone trebao bi provesti u novoj, njemu jako dobro poznatoj sredini. Još nakon prijateljske utakmice sa Slaven Belupom u kojoj nije zaigrao, Damjan se pozdravio sa svim svojim suigračima i članovima stručnog stožera, pa je već tada bilo jasno da napušta Gradski vrt. Tijekom ovoga utorka to je i potvrđeno. U osječkom je dresu odigrao 62 natjecateljske utakmice i postigao 11 golova, a sada će ponovno u Poljskoj nastojati dosegnuti nekadašnju formu kako bi mogao opet konkurirati i za nacionalnu momčad. NK Osijek mu zahvaljuje na njegovom doprinosu rezultatima našeg Kluba te mu želi sreću i uspjeh u nastavku karijere”, objavio je NK Osijek.

Osijek je ako na ovom igraču izgubio 600 tisuća eura što je uistinu ozbiljan novac za jedan HNL klub. Prije Osijeka i Zaglebiea je bio član Maribora i Mure, a za nacionalnu reprezentaciju je u 16 nastupa postigao jedan gol.

SADA JE VRIJEME ZA PRODAJU: DINAMO ZA OVA DVA IGRAČA OČEKUJE 25-30 MILIJUNA EURA!

Komentari

komentara

« Povratak