OSIJEK POKRADEN? Ove sudačke odluke je trener Osijeka nazvao sramotnim. Slažete li se?

FOTO:

Finale kupa Hrvatske u 2020. će igrati Lokomotiva i Rijeka 1. kolovoza na šibenskom Šubićevcu. Lokomotiva se plasirala u finale pobjedom u Koprivnici 3:1 dok je Rijeka slavila 3:2 protiv Osijeka.

Puno će se još pričati o Rijekinoj pobjedi zbog kontroverznih sudačkih odluka. Bilo je više od dvije sumnjive situacije na štetu Osječana, no ove dvije koje ćemo izdvojiti su direktno utjecale na rezultat.

Prva situacija je isključenje Kleinheisera. Na ponovljenoj snimci se čini kako nije bilo ni prekršaja, a kamoli faula vrijednog drugog žutog kartona. Do crvenog kartona Osijek je bio puno bolja momčad na terenu.

Još jedna sumnjiva situacija se dogodila nekoliko minuta kasnije kada je dosuđen penal za domaće. Talys je bio u skoku s Capanom, laktom je okrznuo domaćeg igrača, a sudac Igor Pajač je procijenio kako je to dovoljno za jedanaesterac. Za 2:2 je sigurno pogodio Čolak. Osječani su žestoko prosvjedovali, pomoćni trener Osijeka Karlo Primorac isključen je nakon ružnih uvreda sucima ove utakmice, a s terena su ga izveli redari.

U anketi vas pitamo, je li Osijek teško oštećen u ovom polufinalu? Vaše mišljenje obrazložite u komentarima.

HRVATSKI NOGOMET OVO NE PAMTI: EVO ŠTO SU OSJEČANI NAJAVILI NAKON SINOĆNJEG DVOBOJA KOD RIJEKE…

BREAKING NEWS: RUŽAN OBRAČUN NA PARKINGU RUJEVICE: IGRAČ OSIJEKA ŠAKOM U GLAVU OPALIO ČOLAKA, STIGLA I POLICIJA!

Komentari

komentara

« Povratak