Osijek prozvao Dinamo zbog suđenja, Modri se javili: “Ovaj video govori za sebe”

FOTO:

Dinamo je službeno reagirao na tvrdnje Ivana Meštrovića da zagrebački klub sigurno ne bi imao tretman kakav je imao njegov klub na utakmici protiv Intera (1:1) u prošlom kolu HNL-a. Osijek i Dinamo u nedjelju u Gradskom vrtu igraju derbi 22. kola.

Predsjednik Osijeka kritizirao je suca utakmice Marina Vidulina koji je u prvih 16 minuta pokazao dva žuta kartona Dmitriju Lopi. Osijekov veznjak je u 35. sekundi utakmice neoprezno startao na protivničkog igrača, a u 16. je dobio drugi žuti zbog simuliranja u kaznenom prostoru. Na suđenje se nakon utakmice požalio i glavni trener Ivica Kulešević, a u sličnom tonu nastavio je i Meštrović.

“Ljuti me što nemamo isti tretman kod sudaca kao naši konkurenti. Baš me zanima bi li igraču Dinama ili Hajduka tako lako i brzo bila pokazana dva žuta kartona. Čisto sumnjam i to je nešto zbog čega nećemo šutjeti. Mislite li da bi Osijeku VAR dosudio tri kaznena udarca? Nisu problem pogreške, one se događaju, ali ako suci nemaju isti kriterij prema svima, onda imamo ozbiljan problem”, rekao je Osijekov predsjednik.

Hajduk nije reagirao na njegovu izjavu, ali jest Dinamo na svojoj službenoj stranici koji je Meštroviću odgovorio samo jednim videom uz komentar:

“Prilažemo video koji će reći dovoljno sam za sebe.”

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak