OSIJEKU KORONA NE MOŽE NIŠTA: Izgradnja na Pampasu odlično napreduje, do zime će stadion biti natkriven!

FOTO:

Svi navijači NK Osijeka željno isčekuju dan kada će stadion Pampas biti dovršen te naravno kada će moći pohoditi novi moderni dom njihovih bijelo-plavih ljubimaca. Kako sada stvari stoje, radovi na Pampasu odlično napreduju, koronavirus Osijeku ne može ništa, nedavno su objavljene nove fotografije izgradnje budućeg modernog osječkog zdanja.

“Sve se odvija predviđenom dinamikom, a prije zime stadion će biti i pod krovom!” – otkrio je za Sportske novosti direktor kluba, Igor Galić. Sjajne su to vijesti za sve ljubitelje nogometa u Slavoniji koji će vjerujemo znati napuniti tribune osječke ljepotice.

Na istočnoj (mjesto gdje se okuplja vjerna Kohorta) i sjevernoj strani postavljeni su veliki betonski nosači, a grade se na i pregradni zidovi. Isti su poslovi započeli i s južne strane, uskoro će i na budućoj zapadnoj tribini gdje bi trebale biti lože.  Što se tiče nogometnog kampa, svi su zemljani radovi odavno dovedeni do kraja, ali igrališta neće biti puštena u funkciju sve dok strojevi i mehanizacija na napuste Pampas.

Podsjetimo, stadion bi trebao imati oko 13 tisuća sjedećih mjesta uz brojne popratne sadržaje.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

KATASTROFALNE VIJESTI: DINAMO ZBOG OČAJNOG STADIONA U VELIKIM PROBLEMIMA!?

SJAJNE VIJESTI: Svi igrači i članovi stručnih stožera klubova iz HNL-a su negativni na koronavirus nakon testiranja!

Komentari

komentara

« Povratak