OSPORAVANA ZVIJEZDA PROGOVORILA: „Leo mi je rekao da sam ga zeznuo, depresivan sam zbog loših vijesti o sebi i Barceloni…“

FOTO:

Francuska zvijezda Antoine Griezmann konačno je progovorio za medije te nakon razgovora prikazao pravo stanje stvari. Mnogi novinari bruje o tome da su Griezmann i kapetan Messi u vrlo lošim odnosima, međutim čini se da to nije ni blizu istini.

“Prvog dana kada sam došao u Barcelonu pričao sam s Leom. Rekao mi je da sam ga zeznuo time što sam godinu dana ranije odbio doći u Barcelonu i tako upropastio već dogovoreni transfer. On je javno tražio od uprave da me dovede. Međutim, rekao mi je da je sada uz mene i to mi pokazuje svakog dana. Leo zna da ga jako poštujem i da mu se divim.” – rekao je za emisiju “Universo Valdano” Jorgea Valdana, bivšeg igrača madridskog Reala.

Napadaču Barcelone je izgleda “puna kapa” razvlačenja po medijima, silni negativni komentari su došli na njegov račun u zadnje vrijeme…

“Umara me, žalosti i čini depresivnim svakog jutra gledati i čitati loše vijesti o sebi i momčadi. Proživljavamo teških godinu dana, ali uvjeren sam da imamo momčad za velike stvari.” – rekao je bivši član Atletica te dodao kako nisu pomogle ni česte promjene trenera, Koeman je već treći u posljednjih godinu i pol dana.

“Olhats je bio jako važan dio mog života, ali više s njime nemam nikakav odnos. Prekinuo sam bilo kakav odnos s njim na dan vjenčanja. Pozvao sam ga na svadbu i on nije došao. Zato smo se razišli. A što se tiče mog ujaka, on ne zna kako nogomet funkcionira. Novinari su na kraju izjavu izvukli iz njega.” – zaključio je Griezmann koji je morao objasniti Messiju kako ne priča s ujakom kao ni bivšim agentom.

Komentari

komentara

« Povratak