OSUO PALJBU PO SUCIMA: Sjećate li se kad je Rakitić bio ovako ljut?

FOTO:

Barcelona je jučer na senzacionalan način izbacila Sevillu u polufinalu Kupa kralja i prošla dalje. No, Rakitić smatra kako su oštećeni.

Katalonski div poveo je u prvom dijelu preko Dembelea koji je napokon počeo s dobrim partijama. U drugom poluvremenu krenula je prava opsada Sevillinog gola, ali na drugi gol čekala se 94. minuta kada je junak postao branič Gerard Pique. Svojim golom odveo je utakmicu u produžetke gdje je treći gol Barcelone postigao napadač Martin Braithwaite koji se tako pokazao savršenim jokerom s klupe.

No, imala je Seville jako dobre prilike pa su tako u 73. minuti promašili udarac s bijele točke. Tragičar je Argentinac Lucas Ocampos. No, to nije sve. Sevilla je prema nekima trebala dobiti još jedan kazneni udarac kada je u 100. minuti Lenglet u 16-ercu igrao rukom.

“Nema veze je li bilo namjere da igra s rukom ili nije. Svako igranje rukom u 16 metara je penal. Kriterij oko toga ostaje nejasan i šteta što nam se dogodila takva odluka”, rekao je Ivan Rakitić, ali se sudački eksperti ne slažu s njim jer je lopta prvo pogodila Lengleta u prsa, a tek zatim u ruku. Za kraj je Hrvat objasnio:

“Ljutiti smo, tužni… Borili smo se do kraja i imali priliku izboriti finale sve do posljednje minute. Bilo je malih odluka koje su obilježile utakmicu i koje su tijek susreta okrenule protiv nas”, rekao je Rakitić koji je u igru ušao u 54. minuti pri vodstvu Barcelone 1:0.

Komentari

komentara

« Povratak