OTIŠAO NAKON SAMO DVA MJESECA: Ilija Lončarević na epski način dao otkaz u Kustošiji

FOTO:

Legendarni hrvatski trener, Ilija Lončarević, ove godine bio je zaposlen u prvoligašu Slaven Belupu te drugoligašu Kustošiji.

Sredinom ožujka još uvijek aktualni trener ‘Farmaceuta’, Zoran Zekić, objavio je kako će Ilija postati voditelj škole nogometa Slaven Belupa. Tamo se zadržao do kraja srpnja, a već nakon par dana postao je sportski direktor Kustošije te potom i trener jer je bivši trener Dinko Jeličić otišao u Saudijsku Arabiju.

No, ni u Kustošiji nije bio dugo. Iskusni hrvatski trener dan prije prvenstvene utakmice protiv Dubrave Tim Kabel svojim je igračima SMS porukom javio da ih više neće voditi. Iznenadilo je to zagrebačku momčad, koja će brzinski morati pronaći rješenje za klupu u sljedećim utakmicama.

Lončarević je u svojoj dugoj karijeri vodio uglavnom hrvatske klubove. Bio je na klupi Dinama, Zagreba, Osijeka, Lokomotive, Intera iz Zaprešića, Gorice, Marsonije, a bio je i izbornik Libije od 2003. do 2006. godine.

Inače, ovaj šok dobro je djelovao na igrače Kustošije jer su jučer slavili s minimalnih 1:0 protiv Dubrave. Jedini pogodak zabio je Mario Babić.

Za listiće dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak