OTJERAO MANDŽU PA STIGLI PROBLEMI: Sarri dobio odgovor kojem se nije nadao!

FOTO:

Dolaskom na klupu talijanskog prvaka Sarri se riješio nekoliko igrača, a među njima je bio i naš Mario Mandžukić. Hrvatski napadač nije dobio priliku jer je novi trener progurao svog ljubimca Gonzala Higuaina. (večernji.hr)

Juventusov trener Maurizio Sarri na rubu je otkaza. ovog ljeta preuzeo je Staru damu koja već osam godina vlada talijanskom ligom, a sada joj Scudetto klizi iz ruku.

Dolaskom na klupu talijanskog prvaka Sarri se riješio nekoliko igrača, a među njima je bio i naš Mario Mandžukić. Hrvatski napadač nije dobio priliku jer je novi trener progurao svog ljubimca Gonzala Higuaina.

Argentinac je ove sezone zabio samo pet golova. Juventus ove sezone ne igra onako kako se njega očekuje te je Sarri izložen velikim kritikama. Daleko je kraj sezone, ali strpljenje je sve tanje. Lazio i Inter uključili su se u utrku za naslov prvaka te nas očekuje uzbudljiva završnica.

Talijani već nekoliko dana pišu kako se Mauriziju Sarriju mjesto na klupi opasno trese, a on pokušava popraviti situaciju, ali u tome baš ne uspijeva. Na svaku kritiku ima nešto reći, ali sada je otišao malo dalje pa mu je stigao brutalan odgovor. “Da se nisam želio susresti s kritikama radio bih u pošti. Ovo je normalno u našem poslu. Sve smo bliže ciljevima koje smo pred sebe postavili uoči sezone”, rekao je Maurizio Sarri.

Juventusov trener nije dugo čekao odgovor: Suprotno onome što tvrdi gospodin Sarri, u talijanskoj pošti se također radi pod pritiskom. Pozivamo gospodina Sarrija da provede nekoliko svojih dragocjenih minuta u našem uredu. Otkrit će da je to najveća kompanija u državi. Čekamo ga u jednom od naših 15.000 ureda gdje se može sam uvjeriti kakav je naš posao”, javili su iz talijanske pošte.

TRANSFER ŽIVOTA: MARCELO BROZOVIĆ POTPISUJE ZA NAJVEĆI KLUB NA SVIJETU!?

Modrić oduševio sve: Ispunio je san dječaku koji inspirira svijet

POVRATAK U 2004: OTTO BARIĆ OTKRIO ZAŠTO NIJE VODIO KRANJČARA NA EUROPSKO PRVENSTVO!

Komentari

komentara

« Povratak