Otkriveno tko je kapitalac koji je trebao doći u Hajduk!

FOTO:

Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić je u ožujku najavio da bi Hajduk mogao dovesti kapitalca, i to u obranu. Sada je otkriveno da je riječ o slovenskom reprezentativcu Mihi Blažiču (30), braniču poljskog Lech Poznana.

Blažič trenutno prema Transfermarktu vrijedi 1.8 milijuna eura, a ugovor s poljskim klubom mu traje do ljeta 2025. godine. Za Poljake je potpisao prije mjesec dana, stigavši iz francuskog Angersa kao slobodan igrač.

“Prošle sezone sam gledao stopera slovenske reprezentacije. Nije bilo teško dobiti informacije o njemu, pričao sam s četiri čovjeka i svi su mi rekli drugačije stvari. Onda su se meni pojavili upitnici u glavi, tko je taj čovjek, je li to ispravna odluka. Nije jednostavno donijeti takve odluke”, rekao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius za Hajduk Digital. Doznajemo da se tjednima pregovaralo s Blažićem, ali na kraju nije došlo do dogovora pa je on otišao u Poljsku.

Blažič je prije Lecha igrao za slovenski Koper, mađarski Ferencvaroš i francuski Angers. U karijeri ima 25 nastupa za reprezentaciju Slovenije. Hajduk je na Blažičevu poziciju doveo Zvonimira Šarliju (26), koji je došao po isteku ugovora s grčkim PAO-om.

Komentari

komentara

« Povratak