Otok je poludio: Tri velikana žele Perišića, a evo koliko traži Inter!

FOTO: Getty

Svi žele Perišića, tako se najbolje može opisati interes velikana iz Engleske. Tijekom ljeta je bilo puno priča o transferu našeg nogometaša, ali on je ipak ostao u Interu.

Ivan je u top formi

Naš reprezentativac se preporodio dolaskom Stefana Piolija. U ovoj sezoni postigao je sedam pogodaka i dodao četiri asistencije te je time već na polovici tekuće sezone izjednačio svoj učinak od prošle godine.

Aktualni trener ga svakom prilikom voli istaknuti u medijima te dati do znanja koliko cijeni njegovo ime. Perišić to jako dobro zna.

Trio iz Engleske žele Perišića

Nekoliko talijanskih medija, a najviše Gazzetta dello Sport, piše o interesu Liverpoola, Uniteda i Chelseaja. U tekstu piše kako je teško za očekivati da bi Inter pustio ponajboljeg igrača, ali da je ipak teško odbiti jake ponude. Pod tim se misli na iznose iznad 40 milijuna eura.

27-godišnji Hrvat u Inter je stigao 2015. godine iz Wolfsburga. za 16 milijuna eura. Već nekoliko puta ove sezone bio je pravi spasitelj talijanskog kluba, ali izgleda kako u Interu ipak misle zaraditi na njemu…

Komentari

komentara

« Povratak