OTPAO I STOŽERNI IGRAČ: Jedan igrač pozitivan na COVID-19 u Dinamu uoči puta u Moskvu!

FOTO:

Zagrebački Dinamo priprema se za drugo kolo Europske lige, ovog puta gostuju kod CSKA iz Moskve gdje sjajno nastupa Nikola Vlašić. Prije puta se pojavila informacija da je jedan igrač Modrih pozitivan na koronavirus, zbog zaštite osobnih podataka njegovo ime jasno nije objavljeno…

Drugih slučajeva zasada nema ali ima ozlijeđenih igrača, standardni stoper Kevin Theophile-Catherine definitivno neće igrati u Moskvi, protiv Feyenoorda mu je iskočilo rame te je u proces oporavka, lijevi branič Marin Leovac bi mogao nastupiti jer se sjajno oporavlja. Napadač Mario Gavranović je osjetio bol u mišiću protiv Nizozemaca u prvom kolu, preskočio je Šibenik te bi švicarski reprezentativac trebao biti spreman.

Nekoliko opcija se Zoranu Mamiću nameću kao zamjene za Theophilea, novi stoper Lauritsen bi mogao igrati u paru sa oporavljenim Dinom Perićem ili Joškom Gvardiolom. Dobra je stvar što Dinamo nije imao mnogo zaraženih igrača, na HNL utakmice se putuje osobnim automobilima, igrači su disciplinirani.

U četvrtak od 18:55 sati hrvatski prvak će tražiti nove bodove u EL.

Komentari

komentara

« Povratak