OTVORENO O STANJU U JUVENTUSU: Nisam dobrovoljno napustio Juve, izbacili su me zbog jedne osobe!

FOTO:

Bivši suigrač našeg Marija Mandžukića, u velikom je intervjuu za Gazzetta dello Sport, otvorio dušu.

Nisam dobrovoljno napustio Juve

Argentinski napadač, Gonzalo Higuain, u posljednjem je intervjuu otkrio detalje svog odlaska iz Juventusa. Po mnogima, nije iznenađenje da je iz talijanskog prvaka morao otići zbog jedne osobe.

„Još od finala Kupa imao sam osjećaj da nešto nije u redu. Tu sam utakmicu proveo na klupi, a onda je došao Ronaldo. Odluka o odlasku nije bila moja. Sve sam dao za Juventus i nisam ga dobrovoljno napustio. Izbacili su me. Kada je Cristiano došao rekli su mi da žele skok u kvaliteti i da ne mogu ostati.“, priznao je Argentinac pa nastavio:

„Uslijedilo je traženje novog kluba i kao najbolja solucija pokazao se Milan.”

Upravo Higuainov bivši i sadašnji klub 11. studenog igraju prvenstvenu utakmicu. Na pitanje novinara želi li se osvetiti Gonzalo je jasan:

„Idem li po osvetu? Ne, nikako. Osjećam samo ljubav jer su suigrači i navijači u Juventusu stvarno bili dobri prema meni. Poanta je u tome da nikad nisam tražio odlazak. I istina je sve što se priča – izbacili su me.”

Argentinac se jako dobro snašao na San Siru, a novinare je zanimalo i ima li kakve razlike u pristupu igri u Milanu i Juventusu.

„Oni zabiju i pobijede, dok mi zabijamo puno golova kako bi pobijedili 6-3 ili 7-4. Moramo zabijati, ali se i naučiti braniti. Juventus ima pobjednički mentalitet i u defanzivnoj fazi i to je ono što moramo usavršiti u Milanu.“, zaključio je Higuain.

RAMOS SE OSVETIO: ‘Englez je obični glumac, a evo vam najbolji dokaz!’

KAD MEDIJI POLUDE: Marca tvrdi da je ovaj dvojac kriv za Realovu krizu!

Komentari

komentara

« Povratak