OVA FOTOGRAFIJA JE ZGROZILA BRAZIL: Navijači u panici da je turnir za njega gotov!

FOTO:

Brazil je pobijedio, čak je i igra bila puno uvjerljivija od konačnog rezultata (2:0), ali zadovoljstvo sjajnim početkom Mundijala je brzo preraslo u brigu i neizvjesnost.

Cijena koja je došla s trijumfom mogla bi biti skupa. Preskupa. Najveća zvijezda reprezentacije Neymar utakmicu je završio prije vremena, u 80. minuti, a čim je izašao nije izgledalo dobro jer kamera ga je uhvatila kako plače na klupi što mnogim navijačima Brazila nije bio najbolji znak.

Po završetku utakmice nije se priključio suigračima u slavlju s navijačima nego je teren napustio šepajući u pratnji liječnika reprezentacije Rodriga Lasmara. Njegov gležanj nije najbolje izgledao, bio je vidljivo natečen što je očita posljedica jednog od devet prekršaja koje je pretrpio. Niti jedan nogometaš u dosadašnjem dijelu SP-a nije na jednoj utakmici bio toliko fauliran.

Posljednji se dogodio netom prije nego što je prinudno napustio teren, a bio je Milenkovićev. Srbija je, inače, na utakmici napravila 12 prekršaja, dakle čak tri četvrtine bile su na Neymaru. Neizvjesnost oko Neymarovog stanja sasvim izvjesno će potrajati još dan – dva, a dok se konačna dijagnoza ne objavi strah među brazilskim navijačima samo će rasti.

Neymar je u Katar došao motiviran da napokon donese titulu svjetskih prvaka, ali i nadmaši Pelea. Naime, najbolji nogometaš u povijesti zabio je 77 golova za reprezentaciju, a Neymar tek dva manje. I Danilo je također šepajući napustio igru. S obzirom na to da je brazilski izbornik Tite već iskoristio zamjene pa je krilni igrač ostao na terenu do kraja utakmice.

Komentari

komentara

« Povratak