OVA IZJAVA JE SULUDA: Evo što je Damir Krznar izjavio nakon sinoćnje utakmice!

FOTO:

Aktualni trener hrvatskog prvaka Dinama, Damir Krznar, očito je zadovoljan ostvarenim. Naime, Dinamo će unatoč porazu od Sheriffa ipak igrati Europu ali to će biti Europska liga. Ždrijeb skupina je na rasporedu sutra u 12:00.

Sinoćnju utakmicu prokomentirao Dinamov trener Damir Krznar. “Sheriff je bio bolji za ta tri gola koja je postigao u prvoj utakmici. Moji su igrači bili fantastični danas, vjerovali su i u 80. minuti da mogu. Nije nas sreća pomazila, ali ne očajavamo”, izjavio je trener momčadi Damir Krznar i dodao:

“Sve je dobro funkcioniralo, ne mogu reći odlično jer je nedostajao gol. Kapa do poda navijačima, igrači su osjetili tu podršku i zahvalili na njoj. Zahvaljivat će i sutra, publika nam je bila od pomoći.”

Upitan je Krznar i je li neuspjeh propustiti plasman u Ligu prvaka protiv Sheriffa. “Momčad koja dolazi do play-offa nije slaba. Dogodilo se da su bili bolji i to se ne može osporiti. Mi smo svoj prvi cilj ostvarili, a to je igranje u Europi.”

Navijači najviše zamjeraju treneru i igračima činjenicu da Dinamo nije uspio postići ni jedan gol moldavskom prvaku u dvije utakmice…

Komentari

komentara

« Povratak