OVAJ BAŠ NE VOLI PORTUGALCA: Legendarni Talijan opet opleo po Cristianu Ronaldu!

FOTO:

Cristiano Ronaldo je bez sumnje jedna od živućih nogometnih legendi. Voljeli ga ili ne, svi nogometni zaljubljenici moraju priznati da je nogmetno umijeće doveo na sasvim novu razinu, a rekordi koje je srušio dugo će ostati nedirnuti.

Ovaj ga baš ne voli

Jedan od onih koji ni javno ne skrivaju kako ne vole Cristiana Ronalda je legendarni Antonio Cassano. Bivši talijanski reprezentativac često je kritizira Portugalca, a ponekad i pretjerao s uvredama.

Cassano je u svojim emisijama koje objavljuje na brojnim platformama često govorio stvarno ružne stvari o Cristianu, a redovito ističe kako je precjenjen te kako je Lionel Messi daleko bolji nogometaš.

„Skidam mu kapu za golove, ali on nije majstor. On je tip igrača Filippa Inzaghija i Davida Trezegueta. Nije među najboljim a svijetu, ali nije nivo jednog Zidanea i Inieste. Oni nisu postigli ni pola golova kao on, ali su genijalci.”, svojedobno je izjavio Cassano.

„Cristiano Ronaldo svako jutro treba da se da se pomoli Bogu i kaže: ‘Hvala ti što je Benzema igrao sa mnom u ekipi’. Ovo što on radi otkako je Ronaldo otišao pokazuje da je kompletniji igrač.“, još je jedna od njegovih izjava, kao i ova:

„Ronaldo je zabijao dosta golova i uvijek će biti tako, ali pogledajte koliko mu ih je Benzema namjestio. Benzema je kompletan napadač i to odavno nisam vidio u nogometu. Da njega nije bilo Ronaldo ne bi tako zabijao olako golove i uzimao slavu za sebe.”

Cristiano je očito čuo većinu ovih izjava jezičavog Cassana, te mu se telefonski javio. „Zločesti dečko talijanskog nogometa“ je otkrio i kako je tekao taj razgovor:

„Cristiano me nazvao i slao mi je poruke nakon što sam rekao da je Lionel Messi bolji od njega. Rekao mi je da mu iskažem poštovanje. Odgovorio sam mu da je Messi nivo iznad njega i da je čak i Brazilac Ronaldo bolji od njega!”

Podsjetimo, Cassano je ostao poznat po velikom talentu, ali i neukrotivmo temperamentu. Nastupao je u dresu Barija, Romu, Real Madrida, Sampdorije, Milana, Intera i Parme.

Komentari

komentara

« Povratak