OVAJ ČOVJEK NE PODNOSI BARCELONU: PSG-ov gazda kupuje španjolski klub samo kako bi napakostio Barci

FOTO:

PSG-ov gazda Nasser Al-Khelaifi planira kupiti Espanyol. U razgovoru za Politico Al-Khelaifi osporava legalnost ekonomskih mjera Barceloninog predsjednika Joana Laporte. Uz pomoć UEFA-e želi spriječiti rastrošnu Barcelonu u daljnjoj dominaciji tržištem.

“Je li ispravno ono što je Barcelona napravila? Ne, nije ispravno. Je li legalno? Nisam siguran. Ako su takve radnje dopuštene, drugi će napraviti isto. Naravno, UEFA ima svoja financijska pravila. Siguran sam da će se sve ispitati”, rekao je PSG-ov gazda. Španjolci dodaju da PSG-ovi šeici planiraju kupiti Espanyol i napraviti taj klub puno jačim nego što je sad.

Šeici žele Espanyol staviti u centar pozornosti Katalonije, a Barcelonu ostaviti u sjeni. Al-Khelaifiju smeta što je Barcelona ovoga ljeta dovela igrače poput Roberta Lewandowskog, Raphinhe, Andreasa Christensena, Francka Kessieja i Joulesa Koundéa.

Poznato je da Barcelona nije u sjajnoj financijskoj situaciji. Barcelona je ovog ljeta prodala 25 posto TV prava La Lige za sljedećih 25 godina i tako zaradila 267 milijuna eura. Uz to, Barcelona je dobila i 100 milijuna eura nakon što je Socios.com prodao 25 posto tvrtke Barca Studios.

SVAKA ČAST: FRANCUSKI IZBORNIK POSLAO HRVATSKOJ VELIČANSTVENU PORUKU!

Komentari

komentara

« Povratak