OVAJ SANJA HRVATSKU: Predsjednik Srbije odgovorio na pitanje tko je jači – Hrvatska ili Srbija

FOTO:

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra gostovao je u programu TV Prve i između ostalog govorio i o nastupu srpske reprezentacije u Kataru. Spomenuo je kako se nada da će Srbija imati puno navijača i u drugim državama, a istaknuo je Mađarsku, Bugarsku i Rumunjsku.

Istaknuo je i kako bi volio vidjeti dvoboj s Hrvatskom: “Ja ne znam hoćemo li uspjeti ili ne, ali ćemo ići da pobijedimo. I u tom sportskom smislu, nogometnom smislu, naciji se vratio ponos. Ja bih volio da se u četvrtfinalu sastanemo s Hrvatskom koja je jedna sjajna reprezentacija.

Pošto ćemo u osmini finala ići na Urugvaj ili Portugal ako prođemo grupu u kojoj su Švicarska, Brazil i Kamerun, možemo ići na Hrvatsku u četvrtfinalu i to bi bio veliki derbi. Oni imaju fantastičnu reprezentaciju, staru, iskusnu, sve majstor do majstora. Ali ja mislim da smo mi u ovom trenutku za nijansu jači. Volio bih vidjeti, bila bi strašna utakmica.”

Podsjetimo, Hrvatska se nalazi u skupini F koja se u osmini finala križa sa skupinom u kojoj su Njemačka, Španjolska, Kostarika i Japan. Ako Hrvatska i Srbija prođu skupine s različitih pozicija, mogu se sastati u četvrtfinalu, ako skupine prođu s istih pozicija, susret je moguć tek u finalu.

Komentari

komentara

« Povratak