OVAKO NEŠTO NISU IMALI U POVIJESTI: Evo s kim će sve Dinamo igrati u sljedećih mjesec dana!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb u subotu prvog listopada nastavlja svoju ionako već natrpanu sezonu. U goste im dolazi Slaven Belupo koji zajedno s Hajdukom drži drugo mjesto na tablici u HNL-u.

Tim dvobojem započinje paklenih mjesec dana Ante Čačića i njegovih nogometaša. Naime, Dinamo će u točno mjesec dana odigrati čak osam teških utakmica! U rasporedu se nalazi četiri okršaja u domaćem prvenstvu te četiri dvoboja u Ligi prvaka.

Modri nakon Slavena putuju Salzburg na 3. kolo Lige prvaka, s kojim će igrati i tjedan dana kasnije. U međuvremenu je u 12. kolu HNL-a trebao igrati s Istrom, ali je naš prvak iskoristio mogućnost odgode te utakmice kako bi imao tjedan dana pripreme za susret 4. kola Lige prvaka protiv austrijskog prvaka.

Dvije utakmice sa Salzburgom mogle bi biti ključne za Dinamovu situaciju u skupini Lige prvaka pa je razumljivo da su u Maksimiru za odgodu odabrali baš Istru, iako će u listopadu igrati s puno jačim protivnicima u HNL-u.

Dinamov raspored u sljedećih mjesec dana:

1. listopada: Dinamo – Slaven

5. listopada: Salzburg – Dinamo

11. listopada: Dinamo – Salzburg

16. listopada: Dinamo – Varaždin

21. listopada: Hajduk – Dinamo

25. listopada: Dinamo – Milan

29. listopada: Dinamo – Osijek

2. studenog: Chelsea – Dnamo

Nevjerojatan je niz utakmica koji će Dinamo odigrati od 21. listopada do 2. studenog. U tih 13 dana igrat će protiv Hajduka, Milana, Osijeka i Chelseaja, ali u Maksimiru više ne razmišljaju ni o kakvim odgodama.

Samo je derbi s Hajdukom pomaknut s 22. na 21. listopada, a Dinam će na tu utakmicu, a možda i na derbi s Osijekom, putovati zrakoplovom kako bi momčad što manje boravila na putu i tako se umarala.

SVAKA ČAST: FRANCUSKI IZBORNIK POSLAO HRVATSKOJ VELIČANSTVENU PORUKU!

Komentari

komentara

« Povratak