OVE CIFRE NISU NORMALNE: Evo kakvu plaću je odbio Haland!

FOTO:

Sjajni mladi norveški napadač, Erling Haland, gotovo pa sigurno će napustiti Borussiju Dortmund na kraju sezone. No, gdje će nastaviti karijeru?

Zainteresirani su gotovo svi najveći europski klubovi, ali kao favorit za njegovo dovođenje vodi se Manchester City. U igri su još Real Madrid i Barcelone, barem tako tvrde ugledni europski mediji jer ostali europski velikani teško da mogu ponuditi golemu plaću.

Prema nekim medijima već su uspostavljeni kontakti između Halanda i Manchester Citya. No, AS je danas lansirao veliku vijest. Naime, AS tvrdi kako su Halandovi predstavnici odbili prvu ponudu Citya koja je iznosila nestvarnih 600 tisuća eura tjedno! U prijevodu to je oko 28-29 milijuna eura godišnje.

Španjolski izvor navodi da su ponudu razmatrali Halandov otac i agent Mino Raiola, ali i da odbijenica Etihadu nije nužno njegov konačan odgovor.

Haland se nada prelasku u Real Madrid i novac mu nije najvažnija stvar u transferu koji slijedi. Istina, neće ni Realova ponuda biti zanemariva, no ne očekuje se ni da bi mogla biti ovakva kakva je bila Cityjeva prva.

Marca je ranije pisala da bi operacija dovođenja Halanda (kad se pribroje odšteta Borussiji, provizija Minu Raioli, razni bonusi i plaća igrača) Real Madrid trebala koštati oko 350 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak