OVI ENGLEZI SU STVARNO SPALJENI: Evo što je objavio Englez koji je nasrnuo na naše nogometaše!

FOTO:

Hrvatska mlada reprezentacija jučer je unatoč porazu od Engleske završila u četvrtfinalu Europskog prvenstva koje se ove godine igra u Sloveniji i Mađarskoj.

Englezi su sve do sudačke nadoknade imali 2:0, a upravo taj rezultat ih je vodio u drugi krug. Međutim, ukazao se sjajni Domagoj Bradarić koji je prekrasnom golčinom kreirao totalni kaos i nevjericu u redovima Engleza.

Naime, naši su poslije sučevog zvižduka imali veliko slavlje, ali to se nije svidjelo Englezima koji su se odlučili na obračun. Liverpoolov veznjak, Curtis Jones, otišao je najdalje u svom bijesu. Zbog fizičkog nasrtaja na hrvatske igrače, u kojem ga nije moglo smiriti nekoliko ljudi iz engleskog stručnog stožera, čak je i nakon susreta zaradio crveni karton.

Izbornik mladih Engleza Adrian Boothroyd je poslije utakmice izjavio da su stvari eskalirale nakon što je hrvatska reprezentacija započela slavlje među nekim engleskim nogometašima, zbog čega su strasti uzavrele. Dodao je tada da ne zna zbog čega je Jones pocrvenio.

Isti čovjek također je izjavio kako Domagoj Bradarić više nikad neće zabiti takav pogodak što je u najmanju ruku sramotna izjava. A mladić iz Liverpoola nakon utakmice se oglasio putem svog Instagram profila na kojem je objavio: da je ovakav rasplet Eura za njega teško prihvatljiv i dodao da treba ići dalje.

Jonesu je očito teško palo nestvarno ispadanje sa Eura, ali to je nogomet…

Komentari

komentara

« Povratak