OVI STVARNO NISU NORMALNI: Srpski mediji napali Jeličića zbog “bizarne” izjave!

FOTO:

Bivši hrvatski nogometa, a danas ugledni nogometni analitičar, Joško Jeličić, osvrnuo se na aktualnu situaciju u srpskoj reprezentaciji.

HRT-ov stručni komentator Joško Jeličić dao je izjavu koja je odjeknula u Srbiji. Tamošnji mediji danas pišu o njoj. Podsjetimo, za Srbiju, koja će u skupini C igrati s Engleskom, Danskom i Slovenijom, rekao je:

“Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutarnjih problema, meni je drago da su oni na natjecanju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako…

Njihov je problem što izbornik ništa ne donosi toj ekipi. Moraju imati jasniju hijerarhiju, ne u smislu tko je veća zvijezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i vjerojatno nikad neće ni imati kult reprezentacije.”

B92.net taj trenutak iz HRT-ove emisije EURO 2024 stavlja pod naslov “Hrvat izvrijeđao Piksija i Srbiju: ‘Ništa ne donosi ekipi’; ‘Dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga'”, a Blic piše da je “bivši nogometaš Hajduka i Dinama s iskustvom igranja za hrvatsku reprezentaciju iznio niz uvredljivih komentara na račun reprezentacije Srbije”.

Kurir isti tekst donosi pod naslovom u kojem navodi da je Jeličić “pukao” i “potpuno izgubio konce” te da “vjerojatno ne zna ni on što priča”. Slično piše i Telegraf koji navodi da je “legendarni hrvatski nogometaš brutalno isprozivao Orlove i Piksija”.

Komentari

komentara

« Povratak