OVI SU TEŠKO OPSJEDNUTI HRVATIMA: Pogledajte sramotnu provokaciju iz Srbije!

FOTO:

Vrijeme velikih sportskih natjecanja, pa tako i Europskog prvenstva, vrijeme je kad mnogi pokušavaju na što duhovitiji način prokomentirati poraze svojih rivala.

Neki to rade zanimljivo i duhovito, a neki neukusno. Objavu srpske kladionice MaxBet ne znamo u koju grupu uvrstiti pa ćemo najbolje to dati vama na sud, prenosi naš poznati portal Gol.hr.

Naime, oni su objavili sliku na kojoj su Srbija i Španjolska prikazane kao susjedne države uz poruku “Bravo, komšije”. Takva objava dovela je do raznih reakcija pratitelja ove stranice, kakvih na Facebooku ima 80 tisuća, dok na ostalim društvenim mrežama podosta manje.

Naša dužnost je naravno otkriti kako je riječ o stranici koja se u stilu popularnost “Paddy Powera”, bavi i sportskim “trollanjem” te im je cilj izazvati reakciju.

Uostalom, njihov osobni komentar odmah nakon objave bio je:

“Znamo, mi ćemo proći još gore. Ne moraš pisati.”

Sve u svemu, nama se čini kako je ova provokacija ipak promašaj te ne baš previše duhovita kao neke ranije objave iste stranice, što im svakako moramo priznati.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se odnositi prema okršaju Hrvatske i Albanije. Znamo kako obje reprezentacije inače ulaze u skupinu njima najdražih, zar ne?

Za analizu utakmice Srbija – Engleska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak