OVI ŽIVE U PARALENOM SVIJETU: Srpski mediji se raspisali o autobusu Vukovara…

FOTO:

Nogometaši Vukovara, hrvatskog drugoligaša, dobili su autobus posebno dizajniran samo za njih. Odsad će na utakmice putovati u crnom autobusu koji krase grb kluba, Vodotoranj, ali i lica dvaju heroja Domovinskog rata – Blage Zadre i Jean-Michela Nicoliera.

“Heroji se nikad ne zaboravljaju…”, natpis je između vukovarskih branitelja. Nakon 12 kola Vukovar se nalazi na trećem mjestu s pet bodova manje od vodećeg Rudeša. Takav dizajn nije naišao na odobravanje u Srbiji. Tamošnji su ga mediji kritizirali.

“Skandal u Vukovaru trese bivšu Jugoslaviju: Nogometni klub Vukovar promovirao autobus s ratnim motivima”, stoji u naslovu članka Kurira. Kurir još navodi da je u operaciji Oluja više od 250 tisuća Srba potjerano iz Hrvatske. “Hrvati to slave kao svoju pobjedu”, navodi srpski list uz opasku da je HNK Vukovar ovim potezom napravio korak unazad.

“Skandalčina u Vukovaru: Hrvatski nogometni klub promovirao autobus s ratnim motivima”, stoji u tekstu srpskog portala Alo.

“Domobrani” iz Vukovara u prvom planu: Hrvatski nogometni klub oblijepio autobus motivima rata”, piše Telegraf uz pitanje “Zašto su ovo uradili?”

“Imate li srama, Hrvati? Veliki skandal u Vukovaru! Sport ne pamti ovako nešto”, stoji naslov na tekstu portala Novosti.

Komentari

komentara

« Povratak