OVO ĆE BITI SPEKTAKL: Hrvatska doznala protivnika u Polufinalu Lige nacija!

FOTO:

Danas u Nyonu održan je ždrijeb polufinala trećeg izdanja Lige nacija, a među kuglicama su se našli Hrvatska, Španjolska, Italija i Nizozemska.

Izabranike Zlatka Dalića nakon Svjetskog prvenstva u Kataru očekuje okupljanje tek u ožujku kada će odigrati dva kvalifikacijska susreta (kod kuće Wales i u gostima Turska) za Europsko prvenstvo 2024. godine. Vatreni su smješteni u skupini D, a društvo im još rade Wales, Armenia, Turska i Latvija.

A današnji ples kuglica odlučio je kako će Hrvatska u polufinalu Lige nacija igrati protiv domaće Nizozemske. Drugi polufinalni par čine Španjolska – Italija.

Završnica Lige nacija igrat će se u nizozemskim gradovima Rotterdamu i Enschedeu od 14. do 18. lipnja. Hrvatska se na Final Four plasirala osvojivši prvo mjesto u skupini u kojoj je bila s Danskom, Francuskom i Austrijom. U natjecanje je momčad Zlatka Dalića krenula lošom utakmicom s Austrijom, no prema kraju je igrala sve bolje.

Ligu nacija 2019. godine osvojila je reprezentacija Portugala, dok je 2021. godine Francuska u finalu pobijedila Španjolsku.

Komentari

komentara

« Povratak