OVO ĆE BITI SPEKTAKL: Jose Mourinho na korak do novog posla!

FOTO:

Portugalski trenerski velikan, Jose Mourinho, bez posla je od početka godine nakon što je dobio otkaz u talijanskoj Romi.

To je već treći put da ‘Special One’ dobiva otkaz (Manchester United, Tottenham i Roma) pa su tako neki uvjereni kako je njegovo vrijeme prošlo. No, Mourinho je i dalje tražena roba što dokazuju novosti iz Turske.

Naime, tamošnji velikan Fenerbahče krenuo je u žestoku kampanju da dovede Mourinha za novu sezonu i lov na titulu. Tako bi Dominik Livaković uskoro mogao dobiti jednog od najuspješnijih trenera 21. stoljeća.

Turski Nexus Sports ide toliko daleko da piše kako je sve dogovoreno i da je Mourinho već spremio popis igrača koje bi volio dovesti kako bi s Fenerom mogao krenuti po naslov prvaka u sljedećoj sezoni. Na listi se navodno nalazi šest imena, ali ona nisu objavljena.

Podsjetimo, Mourinho je sredinom siječnja dobio otkaz u Romi, koju je vodio od srpnja 2021. godine. S rimskim klubom je u tom periodu osvojio Konferencijsku ligu te prošle godine igrao finale Europa lige, u kojem je izgubio od Seville. Roma je portugalskom treneru dala otkaz nakon niza slabih rezultata pa on i dalje traži posao.

Komentari

komentara

« Povratak