OVO ĆE BITI SPEKTAKL: Leonardo Bonucci na korak do novog kluba!

FOTO:

36-godišnji talijanski branič Leonardo Bonucci iznenadio je nogometni svijet kada je iz Juventusa prešao u Njemačku gdje je potpisao za Union Berlin.

Međutim, to mu nije bio previše pametan potez s obzirom da ne igra mnogo, a i sada je čak na izlaznim vratima nakon svega šest mjeseci. Njemački mediji već su se raspisali kako je Bjelica kazao legendi da može potražiti novi klub jer na njega više ne računa.

Zatim se zakotrljala priča kako je Bonucci pred potpisom za Romu, ali navijači tog kluba su poludjeli nakon te vijesti. “Da se nisi usudio doći u Romu”, “Ne želimo potrošenog igrača koji utjelovljuje Juventusov duh pobjeđivanja pod svaku cijenu, dakle varanjem i krađom”, “Nećemo starca sklonog ozljedama i kiksevima”, “Ako Roma misli da će probleme riješiti starim i otpisanim kikserom, onda imamo gadnih problema.”, samo su neke od reakcija navijača Rome pa je sve stopirano.

No, sada je na korak do Turske. To otkriva Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta. Piše da su Union i Fenerbahče počeli pregovore oko Bonuccijevog transfera. Ako bi oni završili uspješno, Talijan bi vodio obranu koja čuva gol Dominika Livakovića.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak