OVO ĆE BITI SPEKTAKL: Valdas Dambrauskas preuzima ugledni srpski klub!?

FOTO:

Litvanski trener, Valdas Dambrauskas, još uživa u golemoj popularnosti kod navijača Hajduka. Razlog je jednostavan, a on leži u tome da je donio trofej Bijelima nakon dugih osam godina pauze.

Valdas je potom iznenađujuće dobio otkaz sredinom rujna 2022. godine, a nakon mjesec i pol dana prihvatio je težak izazov u Grčkoj gdje je preuzeo OFI Kretu koja je bila zakucana na dnu tablice grčkog prvenstva. Ipak, upravo njegov dolazak donio je velike promjene i osiguran je ostanak.

No, i tamo je bila kobna druga sezona jer je dobio otkaz početkom prosinca. A na novi posao ne bi trebao dugo čekati ako je vjerovati srpskim medijima. Naime, MozzartSport piše da je bivši trener Gorice i Hajduka kandidat za preuzimanje Vojvodine.

Vojvodina iz Novog Sada traži novog trenera, a Dambrauskas je jedan od kandidata. Vojvodina je ostala bez trenera Ranka Popovića, koji je iznenađujuće otišao u japansku Kashimu. Prvi favorit je Nenad Lalatović, kojem bi to mogao biti treći mandat na klupi Vojvodine. Taj se klub nalazi na sedmom mjestu srpskog prvenstva.

Valdasa također pamtimo kao trenera Gorice i Ludogoreca…

Komentari

komentara

« Povratak