OVO ĆE BITI ZANIMLJIVO: Evo koga Dalić stavlja u vrh napada protiv Engleske!

FOTO:

Imamo velike probleme, ali uvjereni smo kako će Zlatko Dalić pronaći dobitnu formulu protiv nabrijane Engleske koja će sigurno tražiti osvetu u petak. Vatrene je zahvatio golemi val pehova što se tiče ozljeda, a čini se kako bi sada trebali imati posve novo ime u vrhu napada.

Naime, Sportske novosti donose kako će Ante Rebić dobiti priliku igrati isturenog napadača protiv Engleske, a da će na krilo Marko Pjaca. Svoje prilike imali su Marko Livaja i Ivan Santini, ali to nije baš izgledalo obećavajuće pa će izbornik probati neko novo rješenje u vrhu napada. Spominje se tu i Kramarić, ali prvi pick je, bar zasad, Ante Rebić.

Rebić u Frankfurtu igra napadača, ušao je u sjajnu golgetersku formu odmah čim se vratio u udarnu momčad i Dalić ga vidi kao idealno rješenje jer njegova igra na toj poziciji više sistemski odgovara Hrvatskoj. Isto tako treba dodati, očito nije bio do kraja zadovoljan onime što su pokazali i kako su u sustavu funkcionirali Santini i Livaja. Jer očito im treba više vremena dok se naviknu za potrebe Vatrenih jer nije jednostavno odmah biti ubačen u vatru te očekivati velike stvari.

Problemi koje Hrvatska ima nakon Mandžukića su zaista veliki, ali nadamo se kako je najnovija Dalićeva ideja dobro rješenje.

SLUŽBENO: HAJDUK JE ŽESTOKO OŠTEĆEN PROTIV OSIJEKA! A EVO I ZAŠTO…

SVAKA ČAST: Matthaus oprao glavnog pobunjenika u Bayernu stao uz Kovača!

Komentari

komentara

« Povratak