OVO ĆE BITI ZANIMLJIVO: Završila je prva grupna faza Lige nacija, a evo protiv koga može Hrvatska iduće sezone!

FOTO:

Završila je grupna faza UEFA Lige nacija. Hrvatska je, nažalost, ispala iz elitne lige pa će tako iduće sezone zaigrati u Ligi B. Podsjetimo, na veliku završnicu plasirali su se Nizozemska, Švicarska, Portugal i Engleska. Iduća grupna faza Lige nacija igrat će se između rujna i studenog 2020. godine.

HRVATSKA NOSITELJ?

Nije sve tako strašno zbog relegacije, jer iz elitnog društva ispala je jedna Njemačka koja je bila Svjetski prvak 2014. godine. Osim naših, još su ispali Poljska i Island. No, nemamo vremena za kukanje jer su već poznati sudionici za novu sezonu.

Umjesto ove četvorke tako će se u elitnom razredu naći Bosna i Hercegovina, Danska, Švedska i Ukrajina.

Hrvatska bi trebala biti nositelj u ovom ždrijebu, a još nije poznato hoće li ova Liga nacija biti nekako povezana s europskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Službeni sudionici Lige B su: HRVATSKA, Austrija, Češka, Finska, Njemačka, Island, Norveška, Poljska, Rusija, Škotska, Srbija i Wales.

Zvuči pomalo nevjerojatno, ali naši susjedi Slovenci odletjeli su u posljednju Ligu D! Za njih je bila prejaka skupina s Norveškom, Bugarskom i Ciprom. Sada će zaigrati protiv Andore, Gibraltara, San Marina, Malte, Luksemburga, Litve, Farskih Otoka….

HRVATSKA DEVETKA: „POGODAK MI PUNO ZNAČI, POSVEĆUJEM GA VUKOVARU I TATI ZA ROĐENDAN!“

TRANSFER ŽIVOTA: Real Madrid dovodi hrvatskog reprezentativca!

Komentari

komentara

« Povratak