OVO ĆE BITI ZANIMLJIVO: Zrinski Osječko ima novog trenera!

FOTO:

Zrinski Osječko 1664 prošle sezone došao je na korak do ulaska u elitni razred hrvatskog nogometa, ali u posljednjem kolu izgubili su od Šibenika 0:2. No, ambicije ovog kluba su i dalje visoke pa tako opet traže ulaza u prvu ligu.

No, glavni trener neće biti Igor Budiša kojem su se zahvalili prije nekoliko dana. Sinoć je kao novi trener ekskluzivno predstavljen legendarni Mato Neretljak, legendarni nogometaš kojeg najviše pamtimo kao igrača Hajduka i Osijeka. Također je bio član reprezentacije.

“Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Mato Neretljak novi trener NK Zrinski Osječko. Njegova stručnost i iskustvo donijet će novu energiju našem timu. Spremni smo za nove izazove i pobjede! Dobrodošao treneru!”, stoji u objavi Zrinskog.

“Molio sam se Bogu da mi pomogne pronaći pravo rješenje i poslao mi je Matu! Uvjeren sam da će ovo biti najbolja suradnja u hrvatskom nogometu. Otišao nam je Unušić samo, ostatak ekipe je na okupu, ima upita za igrače, prije svih za Dogana, ali on je jako skup igrač, kad uđemo u Premijer ligu, bit će još skuplji”, rekao je za Sportalo predsjednik Zrinskog Ivan Komak i nastavio:

“Bit ćemo 15 bodova ispred drugog! Zapamtite što sam vam rekao. U inat HNS-u, nakon onoga što su mi napravili mislili su da ću prodati klub, ali neću. Ja nemam želje, to što pričam je nešto u što ja čvrsto vjerujem da će se dogoditi. Ove sezone ćemo osvojiti Prvu NL, možda je zapravo ispalo i puno bolje ovako, Dinamo će donijeti lijepe novce, nadam se da će igrati i Ligu prvaka, a onda ćemo sljedeće sezone osvojiti Premijer ligu!”

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak