OVO ĆE DALEKO ODJEKNUTI: Igor Štimac žestoko opleo po nizozemskom sucu Makkelieju!

FOTO:

Bivši izbornik indijske nogometne reprezentacije Igor Štimac vratio se u Hrvatsku. Gostovao je u emisiji Otvoreno na hrvatskoj televiziji te komentirao suca Dannyja Makkelieja, koji je sudio Hrvatskoj i Italiji na Europskom prvenstvu u odlučujućoj utakmici.

“Volio bih da zaboravimo ovog suca što prije. Ja mu ni ime ne znam, jutros sam se probudio, sanjao sam da ga mlatim. Sanjao sam da vrišti i da mi se pokušava otrgnuti iz ruku. Toliko sam bio deprimiran i žalostan radi onoga što nam je napravio. Duboko u noć sam razmišljao o njemu, ali ne želim da mi se to događa.

Vjerujem da su mnogi Hrvati takvu noć proživjeli. Međutim, mi moramo izanalizirati sebe, gdje smo pogriješili, što nismo dobro napravili. Imali smo priliku ne ovisiti o toj pobjedi protiv Italije i od toga treba početi.

Dečkima, izborniku, stožeru, svim ljudima u Savezu čestitati još jednom jer i ovakvi su rezultati sastavni dio ovog posla kojim se bavimo, a svi ovi koji su se upustili u velike kritike tijekom natjecanja i bili dio negativne publike koja ne pomaže ničim hrvatskoj reprezentaciji, neka se zapitaju kakvi su to ljudi”, rekao je Štimac.

Komentari

komentara

« Povratak