OVO ĆE ODJEKNUTI: “Čut ćete zašto je bio prisljen otići s Poljuda…”

FOTO:

Još početkom godine znalo se kako će supertalentirani Marko Brkljača napustiti Poljud prvog srpnja kada mu istekne ugovor s Bijelima.

S jedne strane, Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić opravdano je prekinuo dugotrajne pregovore s menadžerom Tomislavom Puljićem i roditeljima tog mladića, ali s druge strane, ipak se radi Marku Brkljači, izuzetno talentiranom do te mjere da ga je londonski Guardian uvrstio među šezdeset najboljih mladih igrača Europe.

Od tog trenutka Brkljača je stigao u središte pozornosti Hajdukovih navijača, pogotovo brojnih skauta europskih klubova, navodno najviše onih iz Juventusa. I sad Brkljača neće u Juventus, nego u Dinamo.

“Ništa nije sigurno, osim jednog budućeg događaja, a to je da će se čuti kako je i zašto Brkljača bio prisiljen otići s Poljuda. Mi nismo postavljali neke neprihvatljive uvjete, jedina briga nam je razvoj mladića.”, rekao je Tomislav Puljić, igračev menadžer.

Brkljača je rođen u Zadru 15. srpnja 2004. godine, živio je u okolici Benkovca, gdje je polazio osnovnu školu i odmah ga je, još prije sedam godina, kao dječaka koji je trenirao u tamošnjem Velebitu, uočio i privukao Hajduk.

Malom i mladom Marku svi su tepali da je veliki talent, uspoređivali su ga prema potencijalu s Pirlom, pa i Modrićem, raspravljalo se je li on ofenzivni vezni, ili mu bolje odgovara pozicija zadnjeg u manevru, s obzirom na to da Brkljača ima izuzetnu viziju igre.

 

Komentari

komentara

« Povratak