OVO ĆE ODJEKNUTI: Evo što je Xavi rekao o sucima i Real Madridu!

FOTO:

Real Madrid jučer je na domaćem terenu svladao Almeriju 3:2. Poslije utakmice mnogi su pisali kako su ‘Kraljevi’ došli do nove pobjede zahvaljujući sucima. Ljuti su bili momci iz Almerije, navijači diljem svijeta, ali i predstavnici Barcelone.

Naime, trener Barcelone Xavi, jučer je također prokomentirao famozno suđenje na toj utakmici. Njegova Barca svladala je Betis u gostima 2:4, ali novinari nisu mogli bez pitanja o utakmici iz Madrida:

“Ha, vidio sam sve što je bilo tamo. Potpisujem riječi Almerijinog trener Gaizke Garitana. Ako kažem što mislim i što je bilo, kaznit će me, ali cijeli svijet je to vidio. Već sam nakon utakmice kod Getafea rekao da se u ovoj ligi događaju stvari koje nisu normalne.

Mi ih ne možemo kontrolirati ni utjecati na njih, ali svi ih vide. Sjećam se penala u Getafeu, Joaovog gola kod Granade… i o tome se ne govori. Da se to nije dogodilo, imali bismo šest bodova više. To nisu izlike nego činjenice. Uz takve sudačke odluke bit će jako teško obraniti naslov”, izjavio je trener Barcelone, koja ima osam bodova manje od vodeće Girone i sedam manje od drugoplasiranog Reala.

Za analizu utakmice Napoli – Inter kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak