OVO ĆE ODJEKNUTI: Hajduk Split objavio brutalan video posvećen Mariću i ekipi

FOTO:

Šef komisije nogometnih sudaca, Bruno Marić, jutros je odradio konferenciju za medije. Glavna tema bila je utakmica Varaždin – Hajduk.

Bivši hrvatski sudac objasnio je kako Hajduk nije oštećen u tom dvoboju te kako se radi neviđeni pritisak na suce: “Pozdrav svima. Hvala na dolasku. Kao što je kolega Cvijanović rekao, presica je sazvana jer su se u javnom prostoru prikazale cenzurirane snimke koje su imale za cilj na jedan način loše prikazati sudačku organizaciju i HNS s utakmice Varaždin – Hajduk. Ovo je nezapamćen pritisak na hrvatske suce.

Sudačka organizacija je neovisna u svom radu. Na toj utakmici, snimke koje su se pojavile, moramo naglasiti da su odluke potpuno točne. Odluke sudaca su točne i Hajduk nije oštećen. Ponovit ću: sve odluke koje su suci i timovi na toj utakmici donijeli bile su točne. Hajduk nije oštećen”, rekao je Marić pa pustio snimke koje su procurile u javnost, no bilo je problema s internetom.

A nije trebalo dugo čekati na novu reakciju Splićana. Naime, Hajduk je putem društvenih mreža objavio video uz opis: “Predsjednik komisije nogometnih sudaca: “Vrlo nam je važna komunikacija…””. Na videu su prikazani svi članovi komisije, a video završava prostački “ODITE SVI U KUR** ZAJEDNO”. Zapravo, to je snimka s utakmice Varaždin – Hajduk gdje su to izjavili VAR suci…

Komentari

komentara

« Povratak