OVO ĆE ODJEKNUTI: Igor Štimac žestoko spustio vodstvu Hajduka…

FOTO:

Igor Štimac komentirao je aktualne nogometne događaje u Nogometnom podcastu kojeg je vodio Filip Brkić, a sekundirao mu Silvio Marić.

Bivši hrvatski izbornik te sportski direktor, trener i kapetan Hajduka prvo se osvrnuo na otkaz u Indiji.

“Bilo je ugodno, nalazio sam zadovoljstvo pa sam zato i toliko dugo ostao. Ulio sam strast u to. Puno smo radili na mentalitetu. Stvorili smo veliku momčad u Aziji koju više nije lagano pobijediti. Srušio sam brojne rekorde i zadovoljan sam ostvarenim”, rekao je Štimac u Nogometnom podcastu pa dodao: “Nogomet je zabranjen od velikih korporacija i nitko ne ulaže u njega. Nekima od najvažnijih ljudi u indijskom nogometu je važnije da opale sliku na društvenim mrežama nego da pomognu savezu. Moji pomoćnici su imali vrlo malu plaću i sve sam učinio da to promijenim, ali bezuspješno.”

Naravno, Štimac i dalje nije fan kako se vodi Hajduk pa je njima uputio žestoke kritike: “Gattuso bi mogao brzo otići. Hajduk je postao dom za umirovljenike. Treba biti realan oko nekih stvari. Bijeli mogu više napraviti s mladom momčadi. Finalisti juniorske Lige prvaka su trebali igrati mnogo više. Nitko od njih nije napravio korak naprijed. To je tragedija.”

Izrazio je podršku bivšem tremeru Ivanu Leki.

“Leko je trenersko ime i nije trebao otići iz Hajduka. Ima bolje trenerske rezultate nego Gattuso. Livaja je imao jedinstvenu priliku osvojiti trofej s Bijelima. Hajdukovi rezultati ovise samo o Marku Livaji i ako ove sezone ne odigra odlično Hajduk neće završiti u prvih tri.”

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak