OVO ĆE ODJEKNUTI: Josip Drmić otvoreno kritizirao Čačićevu taktiku!

FOTO:

Josip Drmić mogao je postati pravi junak zagrebačkog Dinama danas u Salzburgu, ali to se ipak nije dogodilo.

Ovaj sjajni švicarski napadač prvo je imao fantastičnu priliku u 82. minuti, ali njegov pokušaj brani protivnički vratar. A onda duboko u sudačkoj nadoknadi fantastično pogađa za veliko izjednačenje i slavlje igrača Dinama, koje je ipak kratko trajalo jer je sudac pokazao da se radilo o zaleđu. Snimka je to odmah potvrdila.

Drmić je na terenu proveo posljednjih 15-ak minuta, ali je i u tom kratkom periodu pokazao koliko može biti opasan. Nakon utakmice Drmić je kritizirao postavku trenera Čačića, koji je u Austriji igrao u formaciji 3-5-2. Drmić smatra da je Dinamo trebao biti ofenzivniji.

“Ne bih pričao o toj šansi, ja uvijek gledam sve globalno i kompletno. Imali smo šanse, mogli smo zabiti, osjetili smo to danas. Ali moramo više riskirati i više tražiti gol. Kad igraš sa šest iza, odmah pokazuješ da daješ sve za defenzivu. Bolje je izgledalo kad smo se postavili u 4-4-2. Imali smo tad dvije prilike, bili smo opasniji. Nije loše biti fleksibilan.”

Drmić je potom dodao: “Ali ja uvijek kažem da nogomet treba igrati ofenzivno i atraktivno i na ovom nivou ako da smo danas isto osjetili. Danas nam je malo nedostajalo da nas nagradi. Našao sam se u prilici pred vratarom, ali nije to bila skroz čista lopta. Morao sam se boriti s njom. Samo sam je pokušao pogoditi dobro, ali golman je tu najbolje izgledao.

Komentari

komentara

« Povratak