OVO ĆE ODJEKNUTI: Kalinić otkrio što će biti s Livajom i Perišićem, pa sočno spustio izborniku Daliću!

FOTO:

Nikola Kalinić jutros je i službeno predstavljen kao novi sportski direktor kluba. Kale se tako na vrlo zanimljiv način oprostio od aktivnog igranja nogometa.

Iza njega je uistinu bogata igračka karijera s obzirom da je igrao za Hajduk, Blackburn, Dnipro, Fiorentinu, AC Milan, Atletico Madrid, Romu i Veronu. U dresu reprezentacije upisao je 42 nastupa uz 15 pogodaka. Okupljene novinare zanimalo je kakva je situacija s Perišićem, Brekalom i Livajom:

“Nema službene ponude, a on ima ugovor. Ostaje. Želim ga motiviranog. Perišić je pod ugovorom do kraja osmog mjeseca. Želimo ga, ali odluka je na njemu. Brekalo je pod ugovorom s Fiorentinom. I njegova želja je bitna. Problem je i novac koji zarađuje u Fiorentini.”

Zatim je stiglo jedno vrlo škakljivo pitanje. Naime, jedan novinar je istaknuo kako je izbornik Dalić prije nekoliko dana komentirao situaciju u Hajduku uz zaključak da treba igrati više juniora:

“Šteta je što je Hajduku ovako završila sezona. Imali su sjajnu situaciju da su bili jesenski prvaci, euforija i na kraju opet završi ovako. Nisam puno upućen, ali da sam ja odlučivao ili vodio neku priču, ja bih nakon finala Lige prvaka mladih tih deset igrača stavio u prvu momčad. Najboljih. I bio bih s njima treći opet. Što bismo dobili? Sjajnu atmosferu, budućnost… Hajduk će biti uvijek treći. Nakon tog finala moraš tih 7, 8 ili 10 igrača staviti u prvu, seniorsku ekipu.”

Na predstavljanju Kalinića kao sportskog direktora, novinari su ga pitali kako komentira tu izjavu Dalića, a on je odgovorio: “Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ako misli na budućnost neka on na Europskom prvenstvu stavi Baturinu umjesto Modrića.”

Komentari

komentara

« Povratak