OVO ĆE ODJEKNUTI: Trener Dinama otkrio što će prvo napraviti u narednim danima!

FOTO:

Sergej Jakirović je uspio! Dinamo Zagreb je u možda nikad turbulentnijoj sezoni ipak uspio osvojiti dvostruku titulu. Danas je na Rujevici i treći put ove godine pala Rijeka, ali ovog puta radilo se o uzvratnom susretu finala Kupa.

Podsjećamo, u nastavku drugog dijela sezone Dinamo je posve neočekivano izgubio na svom stadionu od Lokomotive 0:3. Nakon toga krenule su salve kritika na račun Jakirovića, ali uprava kluba povukla je fantastičan potez iskazavši mu podršku. To se nije promijenilo ni dolaskom novog predsjednika Velimira Zajeca.

“Ne znam što bih uopće trebao komentirati. Ovo što su ovi momci izvukli ove sezone je nešto fantastično. Odigrali smo pametnu utakmicu, sporo smo ušli, Rijeka je bila brža i življa, nisu zabili iz nekih zanimljivih situacija”, rekao je Jakirović pa dodao:

“Polovinom prvog dijela smo preuzeli kontrolu nad posjedom. Previše nam je trebalo… Zablokirao sam totalno, previše sam uzbuđen. Prekratko su nam trajali napadi, to sam htio reći. No zabili smo onda gol, prvi pa drugi, onda je sve bilo lakše, a na poluvremenu smo se dogovorili da tako moramo i nastaviti.”

Što ste sve prolazili ove sezone?

Sve i svašta. Na početku je bilo teško, ružno, imaš podvojene osjećaje. Najteže mi je bilo zbog obitelji. Ja sam poslije oguglao na sve, trudio sam se ne čitati ništa. Vjerovao sam u sebe, u svoj stožer i momke koji su nas slijedili i to je ključ. Zato smo na kraju sezone ovako uspješni.

“Plan za ljeto?

Nakon dvostruke krune otkad sam ja tu, a trostruke za klub, više ću se posvetiti sebi i svojim odlukama i u idućim danima moramo porazgovarati s klupskim čelnicima da vidimo gdje smo i što smo.

Komentari

komentara

« Povratak