OVO DUGO NIJE VIĐENO: Dinamo objavio veliku vijest!

FOTO:

Dinamo u subotu u 19 sati gostuje kod Gorice u 30. kolu SuperSport HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića ima priliku, barem do nedjelje, smanjiti zaostatak za Rijekom na samo dva boda. Riječani u nedjelju gostuju kod Istre, a Dinamo još ima i utakmicu manje.

Vodstvo HNK Gorice otvorilo je Dinamovim navijačima čitavu istočnu tribinu svojeg stadiona, a ne samo pet posto kapaciteta. Tako je Dinamo dobio 2265 ulaznica za svoje navijače, a klub je jutros objavio da su sve rasprodane i to dva dana prije utakmice.

Dinamo će imati glasnu podršku i tako se nastavlja odlična podrška u ovoj sezoni. Na zadnjoj utakmici protiv Istre bilo je nešto više od 9000 ljudi, što bi prije nekoliko godina bilo nezamislivo. Ova sezona već je porušila neke rekorde što se posjećenosti Dinamovih utakmica tiče.

Od sezone 2011./2012., kad je klub igrao Ligu prvaka, nije bilo posjećenije sezone u svim službenim utakmicama, a u SHNL-u Dinamo ima najveću posjećenost još od sezone 2005./2006. Brojke još nisu službeno objavljene, ali ovo bi vrlo lako mogla biti najposjećenija Dinamova sezona u povijesti.

Do kraja je ostalo još deset kola, uključujući i tri derbija s Rijekom i vjerojatno će pasti svi rekordi. Sve to događa se u jednoj od najturbulentnijih sezona u Dinamovoj povijesti. Mijenjali su se treneri, ispadalo se iz Europe i bilo je dramatično u upravi, ali sad se sve smirilo i klub vjeruje da će uz ovakvu podršku navijača doći do dvostruke krune.

Komentari

komentara

« Povratak