OVO HNL NIKAD NIJE VIDIO: Pogledajte što Indijci rade na društvenim mrežama Šibenika!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Šibenik uskoro bi trebao objaviti ime novog igrača koji dolazi iz daleke Indije na sugestiju bivšeg izbornika Igora Štimca.

Iako se nigdje ne navodi njegov ime niti mu se vidi lice, jasno je da je to branič Sandesh Jhingan (28), dokapetan reprezentacije Indije, kojoj je izbornik Igor Štimac. Prije sedam godina Jhingan je proglašen najboljim nogometašem zemlje s oko milijardu i pol stanovnika.

Sandesh je imao ponude iz Austrije i Grčke, no na kraju je završio u Šibeniku, piše timesofindia. Sandeshov san je bio zaigrati u Europi. Imao je petogodišnji ugovor s tamošnjim ATK Mohun Baganom, koji je potpisan prošle godine. U ugovoru je stajala klauzula da će ATK pustiti Jhingana ako mu stigne ponuda iz Europe.

“Pregledali smo sve ponude i Šibenikova je izgledala najbolje za Sandesha. Hrvatska je ipak, nakon svega, finalist Svjetskog prvenstva. Prvenstvo im je jako napredovalo zadnjih nekoliko godina”, rekao je igračev menadžer Anuj Kichlu.

U tri sata objava Šibenika na Instagramu dobila je preko 900 komentara, a nešto slabija bila je objava na Facebooku koja ima oko 200 komentara.

SVE JE DOGOVORENO: JOSIP BREKALO IMA NOVI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak