OVO IMA SMISLA: Ivan Perišić otkrio zašto je izabrao Tottenham

FOTO:

Sjajni hrvatski ofenzivac, Ivan Perišić, dobio je veliku čast da najavi današnji okršaj Tottenhama u Ligi prvaka kod Eintracht Frankfurta, aktualnog pobjednika Europske lige.

“Neovisno o tome je li riječ o derbiju ili bilo kojoj utakmici, osjećaš se loše kada izgubiš. Sport je takav, već za tri dana dolazi nova prilika za pobjedu. Moramo pokazati da smo protiv Arsenala imali loš dan i ništa više. Moramo biti u boljem izdanju, više trčati i boriti se, što u prošloj utakmici nismo radili. Pred nama je važna utakmica za prolazak skupine”, izjavio je Perišić.

Tottenham je u prvom kolu skupine D Lige prvaka pobijedio Marseille (2:0), čiji je trener Igor Tudor, a zatim je istim rezultatom izgubio od Sportinga, koji se s maksimalnih šest bodova nalazi na prvom mjestu. Eintracht također ima tri boda, dok je Marseille posljednji bez bodova.

Perišić je dolaskom u Tottenham ponovno počeo suradnju s Conteom, trenerom koji ga je vodio u Interu i koji ga je postavio na poziciju krilnog beka. “Na početku je bilo teško jer sam nakon puno godina promijenio poziciju. No naporno sam radio i sada na toj poziciji igram dvije i pol godine. Nije loše, ali svaki dan se može napredovati”, odgovorio je Perišić.

“Razgovarao sam sa svim novim igračima. Moraju znati da su došli u velik klub i da moraju biti strpljivi i raditi svaki dan te čekati svoju priliku. Kada prilika dođe, moraju je prihvatiti i dobro igrati. Samo tako mogu pomoći momčadi”, smatra Perišić. Perišić je s Interom osvojio prvi naslov u 11 godina. Upitan je znači li to da su kod Contea potrebni strpljenje i podrška kako bi se uspjelo.

“Da, svi znaju da je naš trener osvajao trofeje u svim klubovima i da voli raditi i pobjeđivati. To je najvažnije i to je razlog zašto sam došao u Englesku. I ja želim pobjeđivati i pokazati da Tottenham može napraviti puno toga dobroga. Na dobrom smo putu. Moramo raditi i slušati trenera”, dodao je.

Komentari

komentara

« Povratak