OVO JE BILO BRZO: Damir Krznar preuzeo novi klub!

FOTO:

51-godišnji hrvatski stručnjak, Damir Krznar, dobio je otkaz početkom listopada na mjestu trenera slovenskog Maribora. Tako je završio avanturu koja je trajala više od godinu dana i gdje je odradio 54 utakmice. No,  na novi posao nije dugo čekao.

Naime, slovenski mediji izvještavaju kako je bivši trener Dinama odlučio preuzeti NK Celje! Radi se o vodećoj momčadi slovenskog prvenstva koja je ostala bez glavnog trenera jer je španjolski trener Alberto Riera odlučio preuzeti francuskog drugoligaša Bordeauxa.

“Neočekivano brzo sam našao novi posao. Prvotno sam imao u planu malo stati i razbistriti misli te vidjeti kako dalje. No, Celje je odlična opcija s obzirom na to da sam upoznat sa slovenskom ligom”, kazao je 51-godišnji Krznar te dodao:

“Celje je klub koji cilja na naslov prvaka. Znam kvalitetu momčadi te je i meni i mom stožeru drago što imamo novi izazov”.

Nakon jedanaest odigranih kola NK Celje ima 26 bodova, dok drugoplasirani Koper ima pet bodova manje. Na trećem mjestu je Olimpija Ljubljana sa 20, a iza njih je Maribor koji ima 17.

Komentari

komentara

« Povratak