OVO JE DOKAZ DA MORATE VJEROVATI U SEBE: Andrew Robertson prije šest godina objavio nevjerojatnu poruku koja će vas rasplakati!

FOTO:

Andrew Robertson! Pa tko je to? Zapitali su se mnogi navijači Liverpoola. Radi se o 24-godišnjaku koji je imao zaista ludi nogometni put…

Bez novca…

Idemo nazad u 2012. godinu kad je 18-godišnji Andrew bio tek mladi škotski talent. Robertson je igrao za četvrtoligaša Queen’s Park FC, a tamo zarada nije bila blistava. Mladić  je objavio tužnu poruku putem svog twittera koja samo dokazuje kako je bilo teško:

“Život u ovim godinama je smeće bez novca! Trebam posao…”, objavio je mladić na svom twitter profilu kad je započela njegova prva seniorska sezona u četvrtoligašu.

Andrew je oduševio te sezone što mu je donijelo transfer 2013. godine u Dundee United koji je igrao prvu ligu! Robertson je odigrao čak 44 utakmice te sezone i baš svaku je započeo od prve minute. Sjajne partije oduševile su skaute Hull Citya koji su ga odmah u ljeto 2014. doveli u transferu vrijednom 3 i pol milijuna eura.

Škot je nastavio sa sjajnim partijama pa mu je to donijelo transfer u Liverpool 2017. godine za 9 milijuna eura.

Robertson nam služi kao savršeni primjer kako se isplati raditi. Kao mladić igrao je pred stotinjak gledatelja u četvrtoj ligi pa je uspio doći do prve lige, a onda i do glamura Premiershipa te sada drži lijevu stranu slavnog Liverpoola.

“Ovo je nevjerojatno putovanje. Kad sam potpisao, istog trena sam se sjetio teških trenutaka kada nije bilo idealno. Jedva čekam finale u Kijevu, vjerujem da možemo otići do kraja!”, rekao je nakon utakmice 24-godišnji lijevi bek Liverpoola.

BRAVO MAJSTORE: Lovren sa stilom spustio kritičarima!

Komentari

komentara

« Povratak