OVO JE EMOTIVNO: Evo kako se Luka Modrić oprostio od Kroosa!

FOTO:

Toni Kroos odigrat će ovu sezonu do kraja, potom se staviti na raspolaganje njemačkoj reprezentaciji za utakmice Europskog prvenstva i tada otići u mirovinu. Veznjak koji je davno postao legenda madridskog velikana potvrdio je to emotivnom porukom na Instagramu.

“17. srpnja, 2014., dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan je koji je promijenio moj život. Život mene kao nogometaša, ali posebice kao čovjeka. Bio je to početak novog poglavlja u najvećem klubu na svijetu. Danas, 10 godina kasnije, na kraju sezone to poglavlje dolazi svom kraju”, započeo je Kroos svoju poruku, a na Instagramu se jednako emotivno od Nijemca oprostio i Luka Modrić koji je zaželio da skupa dođu do 15. titula u Ligi prvaka.

“Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi. Svijet nogometa je tužan jer odlazi jedan povijesni nogometaš, a priznajem da sam i ja jako tužan. Prijatelju, ti si legenda ovog sporta i legenda Real Madrida”, piše Modrić i nastavlja:

“Stvarno sam uživao igrati uz tebe. Doista je bila čast s tobom igrati u veznom redu Reala. Imaš kvalitete koje te čine jedinstvenim i posebnim. Nikad više neće biti nekoga kao što je bio Toni Kroos. Nezaboravne europske noći, titule, čari Bernabeua… Nikada nećemo zaboraviti ovu zlatnu eru u klubu naših života. Sve si postigao, ali još jedna stvar je ostala. Zajedno za 15. Nedostajat ćeš mi, prijatelju.”

Komentari

komentara

« Povratak