OVO JE GNJUSNO: Torcida objavila transparent odsječene glave Brune Marića

FOTO:

Šef komisije nogometnih sudaca Bruno Marić održao je danas konferenciju za medije. Objasnio je što se događalo u komunikaciji između VAR sobe i glavnog suca Frana Jovića tijekom subotnje utakmice Varaždina i Hajduka (1:1) u 24. kolu SuperSport HNL-a i kako je ta, a potom i snimka s utakmice Dinamo – Rijeka (1:0) dospjela u javnost.

Ranije danas se oglasio predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić, koji je ranije ovog tjedna službeno u ime Hajduka i zatražio da se Marić i njegova Komisija očituju. Sada se oglasila i Torcida porukom na društvenim mrežama.

“Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim razinama. Vi ste gnojni čir hrvatskog nogometa koji zaudara, ma koliko god se, s medijskim poslušnicima, trudili ušminkati svoje nakazno lice. Danas ste, po tko zna koji put, unatoč svim dokazima, pokušali izmanipulirati i prevariti javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela”, objavila je Torcida.

Uz objavu stoji slika transparenta s odsječenom glavom Brune Marića.

Komentari

komentara

« Povratak