OVO JE JAKO TUŽNO: Ante Rebić doživio najveće poniženje u karijeri!

FOTO:

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, znao je čak biti i glavna figura u talijanskom velikanu AC Milanu, ali Ante je sada daleko od lijepih dana.

Već neko vrijeme zna se kako je Rebić otpisan u turskom Bešiktašu koji mu je pokazao izlazna vrata, ali problem je što se bivši igrač Splita ne želi olako odreći fantastičnog ugovora. Pri potpisu ugovora dogovoreno je da će dobivati čak 2.5 milijuna eura po sezoni. Kako je odradio slabu sezonu, teško da bi takav ugovor mogao dobiti u novom klubu.

Ante je ove sezone upisao svega 23 nastupa te je pritom postigao jedan pogodak te pet asistencija. Na terenu je proveo svega 691 minutu što je zaista premalo za igrača koji je najavljen kao veliko pojačanje. A sada je dobio još jedan neugodan udarac.

Naime, dogodine Bešiktaš može prijaviti 12 stranaca u ekipi, a među njima neće biti Rebić. Uz njega su otpisani i Aboubakar, Amartey, Rosier, Onana, Montero i Hasić. Prema tome, Ante je sada i službeno otpisan u Turskoj.

No za razliku od ostatka društva otpisanih, za Rebića navodno ne postoji nijedna ponuda i Bešiktaš je tu u nezgodnoj situaciji. Na tribini će imati skupog igrača kojeg neće koristiti, a malo je vjerojatno da će netko preuzeti njegov ugovor. Izvjesno je da će Bešiktaš morati prodati Rebića po superniskoj cijeni ili mu još godinu dana isplaćivati plaću i pustiti ga da ode kao slobodan igrač.

Komentari

komentara

« Povratak