OVO JE JEZIVO: Pogledajte kako navijači Hajduka udaraju redare!

FOTO:

Hajduk je slavio na gostovanju u Puli 0:2 protiv Istre 1961 u 16. kolu SuperSport HNL-a. Velika pobjeda Bijelih na koju su čekali gotovo 500 dana, točnije 497 dana nisu znali za pobjedu protiv Istrijana.

Nogometaši Hajduka nakon utakmice otišli su, prema običaju, otišli pozdraviti svoje navijače koji su potegnuli do Aldo Drosine. No, ubrzo je došlo do utrčavanja nekoliko navijača Hajduka na travnjak u nadi da će dobiti dresove svojih ljubimaca.

Redari su brzo reagirali, ali kada su navijači Hajduka vidjeli što se događa, ubrzo je nekoliko pristaša Bijelih utrčalo na travnjak i krenuo je fizički sukob s redarskom službom. Reagirala i interventna policija kako ne bi došlo do invazije na travnjak i još većeg sukoba.

Nakon utakmice oglasila se i Istra: “NK Istra 1961 ovim putem najoštrije osuđuje događaje nakon današnje utakmice protiv Hajduka, a koji su potaknuti od strane nekolicine gostujućih navijača. Ovakvi događaji nemaju veze s nogometom, a njihovi autori ne predstavljaju navijače koji su danas uživali u spektaklu u Puli.”

Komentari

komentara

« Povratak