OVO JE KATASTROFA: Evo koliko Hajduk ne može računati na Pukštasa!

FOTO:

Mladi 18-godišnji dijamant splitskog Hajduka, Rokas Pukštas, prometnuo se još prošle sezone u vrlo važnog igrača kod Bijelih.

Fantastičnu formu nastavio je i u novoj sezoni pa je tako svojim golovima donio pobjede Hajduku protiv najvećih rivala, Dinama i Rijeke. Međutim, protiv Rijeke je prema posljednjim napisima došlo do ozbiljnije ozljede nakon nezgodnog pokreta prilikom jednog duela. Na prvu se činilo kako će sve biti u redu s njim, to nažalost nije točno.

Unatoč boli Rokas je utakmicu s Rijekom odigrao do kraja, a tijekom proteklih dana izvršena je dijagnostika te propisana terapija zbog koje će igrač biti na poštedi u narednim tjednima.

Ipak, postoje izvori koji tvrde da Pukštasa neće biti dva mjeseca. Brian Sciaretta, jedan od najpouzdanijih izvora koji prate sve vezano za američke nogometaše i reprezentaciju SAD-a, tvrdi da će proći 60 dana prije nego se Pukštas vrati na teren.

To je svakako golemi udarac za Ivana Leku i njegov Hajduk koji sutra igraju prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a.

Komentari

komentara

« Povratak