OVO JE PRAVI TEROR: Pogledajte što su Marokanci napravili Halilhodžiću!

FOTO:

Poznati bosanskohercegovački strateg, Vahid Halilhodžić, proživljava pravu dramu kao izbornik Maroka. I to unatoč tome što je izborio odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se krajem godine igrati u Kataru.

Još uvijek nije poznato hoće li bivši trener Dinama uopće povesti Maroko u Kataru. Naime, marokanski mediji već tjednima mu spremaju otkaz. Te glasine i dalje kruže tamošnjim medijima, a na njih je sad reagirao i Marokanski nogometni savez.

U priopćenju na internetskim stranicama saveza ta je vijest demantirana. Navodi se da je priopćenje odgovor na vijest prema kojoj je Halilhodžić 2. svibnja otpušten s funkcije izbornika te naglašava da “nikakav sastanak između vodstva saveza i izbornika nije održan” kao i da je “izbornik i dalje na odmoru izvan Maroka” i da će se vratiti ovog tjedna, kako je i bilo najavljivano.

Premda je Maroko izborio SP, Halilhodžiću marokanska javnost zamjera što je iz reprezentacije otjerao najveće zvijezde – Hakima Ziyecha, Abderrazaka Hamdallaha i Noussaira Mazraouija.

Nedavno je predsjednik marokanskog saveza Fouzi Lekjaa dao znakovitu izjavu. Rekao je da Halilhodžić ima podršku saveza, ali je naglasio da nitko nije nezamjenjiv i dodao da će napraviti sve kako bi najbolji igrači Maroka nastupili na turniru.

Podsjećamo, Maroko je smješten u skupini F gdje se još nalaze Hrvatska, Belgija i Kanada.

Komentari

komentara

« Povratak