OVO JE PREKRASNO: Hajduk predstavio nove dresove!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split pohvalio se s novim dresovima koje je dizajnirao ugledni Adidas. Splićani su to napravili uoči početka prijateljske utakmice protiv Radomlja.

Novi dresovi pušteni su u prodaju na klupskom web-shopu i koštaju 99 eura. Podsjetimo, Hajdukov dobavljač opreme ove je sezone adidas, nakon što je završena suradnja s Macronom.

“Novi dresovi zadržali su tradicionalna obilježja kluba, grb je istaknut sprijeda na lijevoj strani, dok se ispod ovratnika na leđima nalazi slogan ‘Hajduk živi vječno’. adidas logo smješten je sprijeda na desnoj strani, a na rukavima su prepoznatljive tri crte poznatog brenda. Dresovi su izrađeni od 100% recikliranog poliestera, a pri izradi je korištena najnovija adidasova AEROREADY tehnologija koja regulira vlagu te osigurava igračima vrhunsku udobnost i suhoću tijekom cijele utakmice.

Domaći dres utjelovljuje tradicionalnu estetiku Hajduka s nezamjenjivom bijelom majicom, plavim hlačicama i plavim čarapama. Ovaj dres, inspiriran povijesnim modelima u kojima su hajdukovci osvajali prvenstva i kupove, odiše elegancijom i jednostavnošću. Svaki detalj na dresu pažljivo je odabran kako bi se očuvala autentičnost kluba te stvorila veza između prošlih uspjeha i budućih ambicija.

Gostujućom garniturom dominiraju prepoznatljive crveno-plave pruge te plave hlačice i čarape. Ovaj dres je savršen primjer spoja tradicije kluba i suvremenih elemenata koje je adidas ukomponirao u dizajn.

Crveno-plave pruge nisu samo vizualno privlačne već nose i duboko simbolično značenje te predstavljaju srčanost i energiju koju Hajduk i njegovi navijači donose na svaku gostujuću utakmicu. Brojevi i slova na dresovima ispisani su fontom koji je Hajduk kreirao za kampanju Prgava familija, a u pripremi je i treći dres, čija će se promocija održati uskoro”, stoji na stranicama kluba.

Komentari

komentara

« Povratak